Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

lørdag 28. mars 2009

Flere konfirmasjonskort

Et jentekort med favorittmønsterpapiret mitt fra Basic Grey. Bilde fra Data'n, kakeserviett, blonder, brads, rundeller fra Unik Hobby, og blomster fra Prima.

Guttekort med mønsterpapir fra American Crafts, grungerboard fra Tim Holtz, billetter fra Papirloftet og stempel fra Paper Artsy.

Ett guttekort i svart og grått. Mønsterpapiret er jeg ikke helt sikker på, men det er råtøfft. Har raspet alle kantene, og svertet de med distress ink, black soot. Har også brukt svart blonde, og en svart heklet blomst(som jeg har fått av Kjellfrid, Takk Takk) Brad og halvperle fra Kort og godt. Blomster ogblader fra Prima.

Enda ett i grått og svart, med mønsterpapir fra Kaiser Kraft, svart blonde, stempler fra Paperbag studios og stempelglede, blomster fra Prima, og klokkene inni blomstene er fra Unik Hobby.

Jeg har brukt dette oppsettet inni alle kortene, med Konfirmasjonsdiktet fra Ingvar Moe, som det er plass til penger bak, swirler fra Autuumn leaves, og så har jeg brukt Spellbinders.
Ha en fortsatt fin lørdagskveld dere, og la kreativiteten flomme :o)

2 kommentarer:

Torill sa...

Så flotte kort!!!
Det bilde du har brukt på rosakortet var utrolig lekkert!! HAr du lastet det ned fra et sted eller? Kan jeg spørre hvor? Det var så flott, og jeg elsker slike!!
ha en super søndag!
Klem

Maya sa...

Åhhh herligheten så mange lekre konf.kort!!
Skal si du er effektiv!

Tusen takk for gratulasjons-hilsen inne hos meg,det satte jeg stor pris på :)
Ha en strålende dag,
klem fra Maya :)