Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

søndag 22. juni 2008

Nye kort

Ei jeg er tante til har hatt bursdag så da måtte jeg lage kort til ho. 16 år, "fliden tyr". Har brukt en merkelapp fra only, kakeserviett, en lapp fra ei bukse og Vanessa stempel. Swirlen er fra Basic Grey. Og mønsterpapiret fra Daisy D.

Ei jente jeg hadde matte sammen med på Gand vid.skole 1989/1990 har bursdag i dag. Vi var kjempegode veninner det skoleåret, og nå er det som regel bare hilsen til jul og bursdag. Tror jeg må på besøk snart. Ellers så er det brukt blonde, kakeserviett, tag, merkelapp fra ei bukse, lenka som merkelappene til WOW henger på, og så er det festet en nøkkel til den. Stempelet tror jeg heter Laugh fra paperbag studios, og er en av mine favoritter. Mønsterpapir fra Basic Grey

Nå har jeg hatt sommerpakken fra Magnolia sååå lenge at nå måtte jeg bare lage ett kort med det. Har brukt litt cq-dies, fikk så utrolig inspirasjon etter å ha vært på bloggen til Troll13.

Så sier jo kalenderen at det skal være sommer, og det er jo storsesong for bryllup, så da lagde jeg et veldig enkelt kort. Inni kortet har jeg printet ut "størst av alt er kjærligheten" av Paulus, det er så fint synes jeg, og passer veldig godt til bryllup.
I morgen er det mandag alt, ny uke med nye muligheter. Ha en fortsatt fin søndag ;-)

5 kommentarer:

Torill sa...

Arti med litt embossing!!! Fine kort, Kaja!
Jeg scrapper i lettersize (11x8,5), det er så gøy - jeg har virkelig funnet mitt format!!!
Takk for koselig kommentar!

bibbi sa...

Hei hei :)

Så fine kort du har laget siden sist jeg stakk innom her :)

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min! Ønsker dessverre ikke å skrive så mye personlige saker i bloggen min, men kan godt ta spørsmålene på mail om du vil *lol*

klem, Johanna

Karin sa...

Hittade just hit! Vilka snygga kort du gjort.

Trine sa...

Hei!

Så fine kort du har laget nå da...igjen! Kjempe artig med lapper og tagger og kakeservietter og alt mulig!
Jeg har fortsatt ikke noe nytt å vise frem, men hjernen min er veldig mye på hobbyrommet for tiden, så plutselig....
Snakkes da!

Lena sa...

Hei
Så flotte kort Karianne! Fantastisk fine, du er så flink atte:) Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, og for at du tagget meg! Jeg kom hjem fra en ukes ferie nå i kveld så jeg må få litt sjans til å tenke på den utfordringen, men jeg har jo laaaang ferie så jeg skal nok få det til om ikke alt for lenge. Har vært i Bø, Kragerø og Grimstad. Fantastisk fine steder:)
Lena