Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

fredag 20. juni 2008

Jeg har blitt tagget.

Jeg har blitt utfordret av Torill til å fortelle litt om meg selv.

Her er reglene:"Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du det videre til 6 andre personer og fører opp navnene deres. Så legg du beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar."
1: Hva gjorde du for 10 år siden? På denne tiden for 10 år siden var jeg faktisk arbeidsledig og hjemme med Emilie, hadde litt vikarjobb på en butikk(coop Mega)
2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di idag? Jobb, handletur, lage mat, kose med familien, ha litt tid til å lage kort/scrappe
3: Snack jeg liker??Jeg er veldig svak for chips, og melkesjokolade er kjempegodt
4: Ting jeg vil gjøre som milliardær?? Betale gjeld(hvis jeg har) og reise, reise, reise, og være litt snill med de rundt meg.
5: Steder jeg har bodd?Sauda, Stavanger, Sauda, Stavanger og Sauda igjen, Spennende.

Så skal jeg jo tagge noen jeg og, de fleste er vel tagget nå. men jeg det er to til fra Sauda som ikke er blitt tagget, så da utfordrer jeg:
Trine:http://trinesin.blogg.no/
Lena :http://www.lenaskortoghobby.blogspot.com/

Er det flere som ikke har fått den tro ? Jeg gir den til:
Inger Marie:http://www.inger-marie-kortdesign.blogspot.com/
Elisabeth: http://elisabeths-kortoglitt.blogspot.com/
Anita: http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com/
Bibbi:http://bibbisdillerier.blogspot.com/
FORDI, her er det så utrolig mye inspirasjon å hente. De er så utrolig flinke. Har dere fått den før så beklager jeg det.
Ha en fortsatt fin kveld, nå tror jeg at jeg skal gå til hobbykroken min, og prøve å være litt kreativ, eller rydde.......;-)