Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

søndag 30. november 2008

Julefotografering

Da var årets julebilde i boks, og det er dette som pryder alle julekortene i år.
Fikk skrevet alle kortene som skal sendes i går, så slipper jeg å tenke på det i ferien.
Godt med alt som er gjort.
Ha en riktig god søndag alle sammen :o)


torsdag 27. november 2008

Ferie til Egypt


På tirsdag er jeg så heldig at jeg skal få reise på ferie igjen. Til Hurghada. Gleder meg til sol og varme. Disse bildene er fra hotellområdet, ved bassenget. Det ser utrolig bra ut på bildene.
Er ferdig med julekorta nå, men har ikke fått tatt bilde av snuppa og Odin, så jeg tror jeg får det ganske travelt når vi kommer hjem 10.des, med å skrive og sende.
Men jeg har fått kakene i bokser, og duker, gardiner og lysestaker på plass, og godt i gang med julepresanger, så det blir nok jul i år og.
Ha en fin kveld :o)

søndag 23. november 2008

Noen flere kort og esker




Jammen fikk jeg laget noen flere kort og toffifee esker før helga var slutt.
Har brukt mønsterpapir fra 3ndy papir (utenom på det grønne kortet, det er fra i fjor, og jeg aner ikke hvem som har laget det), stempler fra Magnolia og Ett Trykk og litt bling fra Prima.
Jeg har fått malt opp noen flere motiver i dag også, det er godt å ha noen på lur dersom kreativiteten plutselig bobler over.
Ha en fin uke alle sammen :0)

lørdag 22. november 2008

....... og noen kort.





Nå er det ikke lenge til jeg er i mål med julekorta, har ett eller to igjen. Men jeg kommer sikkert til å lage litt flere (kan være greit å ha til neste år)
Det nederste kortet har jeg liftet av Inger Marie, ho hadde laget det til et kurs, og det er bare helt nydelig (hennes kort altså).
Ellers så er de andre korta laget med mønsterpapir fra 3dy papir og papirdesign. Motiver fra Hanglar og magnolia. Bling fra Prima
og div stæsj.
Ha en fin lørdagskveld :o)
..

Ei toffifee eske........

I går hadde min svigerinne bursdag, så da laget jeg ei kombinert jul/bursdags toffifee eske. Bursdagshilenen er på tag'en. Har brukt mønsterpapir fra 3dy design, tekststempel fra Kreativ Hobby, magnolia motiv, bling fra Prima. Bladene under blomsten er en punch, som jeg har lånt.


tirsdag 18. november 2008

Toffifee esker




Fikk bestilling på 4 toffifee esker til, og sånn ble resultatet. Har brukt motiver fra hanglar, og magnolia. Tekststemplene er fra Ett trykk og Kreativ Hobby. Snøfnuggene er fra en punch, bling fra Prima, spellbinders, cookie cutters, og qc-dies.
Nå er det på tide å finne senga.
God Natt :o)

mandag 17. november 2008

Blog candy

Kari har en kjempeflott blog candy, sjekk alle de flotte korta hennes, og blog candyen her

søndag 16. november 2008

Enda en blog candy.



Kristine har en utrolig blog candy, for å feire ett år som blogger, og sin 350 post i bloggen. Sjekk den ut her.

" Kalender treff"



Vi var så heldige at vi fikk lage denne flotte kalenderen som Elisabeth lærte når ho var i Ski.
Vi hadde ikke samme pynt som Elisabeth, men det gjorde ingenting. Jeg ble veldig fornøyd med sluttresultatet.
Tenkte min kjære skulle få denne, MEN hva skal jeg finne på å ha oppi ???
Elisabeth har visst hatt After Eight i sin, så det er jo en løsning, men man trenger vel ikke å oppfordre til sjokoladespising. Kanskje jeg skulle hatt -" I dag skal du vaske taket i stua " ??
NEI, vi må vel ha litt kos tenker jeg.

Ellers så har jeg malt litt magnolia og hanglar trykk, og klippet de ut, så nå kan vi lage litt flere julekort. Har enda noen igjen.
Ha en flott og kreativ uke alle sammen :o)

onsdag 12. november 2008

Blog candy

Neeta har en kjempefin blog candy, for å feire ett år som blogger, og 25 000 treff siden mars.
Sjekk den ut her

mandag 10. november 2008

Ny blogcandy

Beate har en kjempeflott blog candy, sjekk den ut her

søndag 9. november 2008

Litt av vært


Har lagt to Toffi-fee esker til, mønsterpapiret aner jeg ikke hvor kommer fra, så har jeg brukt hanglar motiver, tekststempler fra Ett Trykk og Kreativ Hobby, charms fra Unik Hobby, Snøkrystallen er Cq-dies, og bling fra Prima.

Ett kort.
Mønsterpapir fra Papirgleder, blonde, bånd fra Panduro, Spellbinders, hanglar motiv, tekststempler fra Ett Trykk og Kreativ Hobby?

Og så et "pommes frites"-kort.
Mønsterpapir fra Bo Bunny, Magnoliamotiv, spellbinders, tag'er fra Cuttlebug, tekststempel fra Kreativ Hobby.
Det var det jeg hadde fått til denne helgen.
Ha en fin uke alle sammen :o)

Julekalender




Neeta lagde en kalender av fyrstikkesker til en sukkersøtt-utfordring, og den synes jeg var sååå lekker at jeg måtte prøve selv. Jeg hadde til og med de samme papirene som ho hadde brukt. Har gjort noen små forrandringer, ellers er den nesten helt lik. (håper det er greit neeta?)
Jeg har brukt Diamond Glaze på engelen og bokstavene, papiret er fra Papirgleder, blomster fra Prima, og litt stæsj fra her og der.
Oppi "lukene" har jeg lagt melkesjokolade-eventyrfigurer.


lørdag 8. november 2008

Blog candy

Stempelguri har en blog candy med masse go'saker. Sjekk den ut her

Flere Toffi-fee esker




Fikk bestilling på noen toffi-fee esker. Har brukt mønsterpapirer fra 3dy papir, på noen av de er motivet så fint at det var ikke behov for mere pynt, kun litt bling fra Prima. Ellers er det brukt motiver fra Magnolia, tekststempler fra Ett Trykk, Stempelglede og Kreativ Hobby.
Ha en fortsatt fin Lørdagskveld :o)

onsdag 5. november 2008

Førjulskort

Jeg lagde et førjulskort til ei som trengte en oppmuntring. Papiret er fra Basic Grey, Figgy Pudding serien. Tekster fra Ett Trykk, og mitt favoritt Magnolia motiv. Bretteteknikken har jeg lært av Elisabeth, og det minner om sånn som du får pommes frites i på McDonald's.

Oppi kortet la jeg litt førjulskos :o)

søndag 2. november 2008

Et julekort og et babykort

Først et babykort til jente, har brukt et hanglarmotiv som jeg synes er såå skjønn. Rosa og brun kartong, og mønsterpapir som lå i restepapiret. Grungerboardstjerner fr Tim Holtz som jeg har distresset og brukt sølvdabber på. Rosa knapper, charms fra unik hobby, og en bamse fra panduro.
Inni ble det sånn. Kanskje litt vel mye pyntet, men men. Bling fra Prima, tekststempler fra Stempelglede, Kreativ hobby, og Papirloftet?. To tager med bånd fra Panduro, og Ole Brumm og Nasse Nøff som jeg har klippet ut og limt på.

Nok et julekort med mønsterpapir fra 3dy papir. Har satt to tag'er ned bak motivet, stjernene er spellbinders. Motivet fra Magnolia, og tekstene fra Ett Trykk.

lørdag 1. november 2008

Toffeefee eske

Mønsterpapir fra MME, tekststempler fra Ett Trykk, motivstempler fta Magnolia, og noen snøfnugg jeg har punchet. Har prøvd å få det til å se ut som det ligger snø på gjerdet, og på juletid, men det er ikke så lett å se.
Det var gårsdagens produksjon, så gjenstår det å se om det blir noe idag/kveld/natt, (det blir ofte litt for sent når en sitter å pusler med saks og papir)
Ha en super lørdagskveld, kos dere masse :o)

Et julekort.

Ett julekort laget med de utrolig lekre papirene til 3dypapir. Begge sidene på arket er jo så nydelige at en får store problemer med å skjære i de.
Har klippet ut en figur, og så har jeg brukt et blått mønsterpapir fra 3dypapir, som jeg har stemplet snøfnugg fra Stempelglede på, i to blåfarger. Sløyfebånd, tag og tekststemper fra Ett Trykk.



Tofeefee esker

Prøvde meg på nen toffefee esker til. Her er med mønsterpapir fra Papirgleder, bling fra Prima, grungerboard fra Tim Holtz, og et Hanglarmotiv, malt med Distress.
Enda ett med mønsterpapir fra Prima, tape fra 7gypsies, et hjerte som jeg har kjørt gjennom cuttlebug'en, en tag med bånd fra Panduro, og motiv fra Magnolia.