Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

onsdag 9. juli 2008

Enda et bryllupskort.

Jeg lagde et bryllupskort til, det er nesten likt det andre, bare med rosa istedenfor rødt. Det var nemmelig ei som hadde lyst på et bryllupskort, -men, det var jo rødt på det. Og jeg vett at ho som skal gifte seg er VELDIG glad i rosa.

Sånn ble det inni. Har printet ut "Størst av alt er kjærligheten" av Paulus, det er så nydelig, og limt det inni, i tillegg til å embosse brudeparet som kjører hest og kjerre.
Det var det for denne gang. Har begynnt å male gangen (fargen ser dere på det øverste bildet, det var veldig blått, så jeg måtte ha tre strøk for å dekke), og så er det sol ute, og da frister det ikke så mye å sitte inne å lage kort. Må nyte det fine været.
Ha en fin kveld, og nyt sola i morgen alle sammen ;-)

4 kommentarer:

bibbi sa...

Hei hei :)
Tusen takk for kommentar i bloggen min.
Jeg bruker symaskin og syr på kortene mine ja :)

Håper du har en fin dag!

klem fra Johanna

Torill sa...

Så søtt et kort da!
Ja, det blir spennende å se hvordan det blir når jeg er helt ferdig med bursdagskalenderen. Den er i clearalbum-stil, så jeg må tenke en del når jeg driver på... Jeg har laget linjene og det på data'n.
hei hopp!

bibbi sa...

Hei hei :)

Tusen takk for besøk igjen :)Mønsterarkene jeg har brukt på det siste kortet er fra DaisyD's :)

bibbi sa...

Hei igjen :)
På det siste prosjektet her er det rub-ons jeg har brukt. De er fra Melissa Frances, og du finner de bl.a. hos www.scrappeloftet.no og www.papirihjertet.no :)