Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

lørdag 31. mai 2008

Noen stemningsbilder fra turen

En liten del av den fantastiske hagen rundt hotellet. Dette er fra bassenget og ned mot stranda.

Emilie og pappa'en prøvde seg på windsurfing, og jeg må jo si at ho kom definitivt best ut av det, ho klarte til og med å stå litt alene.

Vi var også på Dromedar-ridetur i ørkenen, inn til en plass som heter Kameldalen. Her er jeg og Svigermor på dromedarene. De var faktisk veldig behagelige å sitte på, og noen utrolig snille dyr. Emilie har fått helt dilla på de, tror det er det nye yndlingsdyret hennes for øyeblikket.

Her er jeg, inne i kameldalen, vi gikk en liten tur inn der, mens sola gikk ned. Helt nydelig.

Og her er hyttene vi sov i på den turen. Det var veldig varmt, og en masse hunder som ulte på natta, og fulle franskmenn, så det ble ikke så mye søvn, men det var artig lell.

17. mai feiring i kairo
Vi traff ei nydelig jente, med ei geit. Emilie måtte selvsagt bort en liten tur. Ho elsker dyr.


Dette er Alabastmoskeen i Kairo, for et syn, inni var den helt ubeskrivelig, hårene reiste seg på armene, og man ble full av føleser, det var så vidt vi ville ut igjen.

Dette bildet er tatt ved"utsiktspunkte til pyramidene". En av plassene hvor man kan få bilde av alle tre pyramidene samtidig. Fantastisk.

Emilie ved Spinxen, kult bilde, vi sto på en murkant langt i fra og lente oss litt framover, så ser det ut som vi kysser den.

Klassisk Egypt bilde. Til venstre kan dere se murkanten vi sto på når vi tok "kyssebildene"

2 kommentarer:

Torill sa...

Denne ferien så jo helt fantastisk ut!!! Mange flotte bilder klar for å scrappes!!!
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, og bare koselig at du vil ha meg på lista di!!! Tar med deg jeg også!!!
Ps: du lager veldig flotte kort! Mange fine detaljer!!!

Elisabeth sa...

hei hei;)
åååå så koselige bilder det var her da;) kjempe stilig det med emilie der altså.

Nei det blir nok ikke noe treff mer nå før sommeren.. bare to uker til jeg drar på ferie og er alene der nede i en og en halv uke.. vi får se hvordan det blir etter sommeren..

ha en fin kvel
klem fra elisabeth