Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

torsdag 5. april 2012

Oh happy days......

ENDELIG, skal jeg/vi få oss hund igjen...
Etter mye fram og tilbake, så ble han min/vår...
Han er en Engelsk Setter (som Odin) sort/hvit foreløpig, men kan blir tricolor (som Odin)
Jeg har hele tiden etter at vi mistet Odin sagt at jeg ville ha en ny tricolor, men med helt andre tegninger enn han. Når jeg så blikket til denne tassen her, så spilte det ingen rolle hvilken farge han er i det hele tatt. . 
Gjett om vi gleder oss til å få han i hus.. Henter han en gang mellom 7-9 april, og jeg skal love dere at det blir nok noen bilder av han fremover.....
Navnet han har fått av oppdretter er Argos, det kan se ut som om vi beholder det, er litt usikker. Emilie liker det veldig godt, så da blir det vel gjerne det. Kommer liksom ikke på noen fine hannhundnavn som er enkle når du skal rope/kalle de inn. (Odin var jo veldig lett, men føler ikke helt for å bruke det navnet)
Navneforslag mottas med takk, bruker jeg ett av de som blir foreslått, skal jeg sende en overraskelse til vedkommende, ok ???
Emilie har bestemt at det blir Argos......
Ha en fortsatt flott påske....

5 kommentarer:

Gro sa...

Gratulerer, og så søøøt han er. Settere er de fineste hundene jeg vet om. Hvis jeg skulle hatt hund, hadde det blitt en Gordon Setter (svart og brun).
Kos deg. Klem :o)

Eddie sa...

Gratulera med den herlige gutten!! Knallskjønn!!!! Glede meg til å hilse på!
I dag har datasønnen vært på besøk, så nå kan jeg endelig legge inn nye innlegg og være med på utfordringer!! Den siste uka har vært laaang.... Ha fortsatt en god påske og lykke til med den skjønne guttevalpen!! Likte navnet jeg!
Klem fra Anne-Eddie ;D

Maya sa...

Nyyydelig liten voffse, Kaia!
Gratulerer så mye med (snart) nytt familiemedlem ♥♥♥
Nyt påsken, vennen :)
Klemmer fra Maya

Guri sa...

Gratulerer!!! Ein skikkelig skjønnas. Blir vel lita tid til kortlaging når den kommer i hus :)
Her i huset går det i kryddernavn på dyra.
Argos var jo eit flott hundenavn, men her ei lita liste med andre navn. Synes det er så kjekt å "leike" med navn til dyr :)

Dette er greske gudenavn:
Khaos- (kan jo fort bli det i huset nå)
Khion (snøens gudinne er Khione)
Ares- krigens gud

Gro Tollaksen sa...

Nydelig hund :)