Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

mandag 20. juni 2011

Gjesteinnlegg av Emilie... Te deg Besten ♥ :)

Hei hei :) 
Jeg hadde lyst til å vise dere dette som jeg tegnet i går :) 
Det er et anker som slår i mot bølger, og grunnen til at jeg ville legge det ut var for å vise deg Besten hvor mye du betyr for meg, og hvordan du er i mine øyne :) ♥


     

Ankeret symboliserer Besten min, og bølgene all motstanden du har hatt. Det er  utrolig hvordan du alltid kommer ned med beina først. Du er en rollemodell for meg, du viser at livet kommer med harde betingelser, men du slår tilbake. Det er ingen/ingenting som kan knekke deg med det første. 
Du er sta som et esel, og kampviljen din er beundringsverdig. Du har en måte å få alle til å bli glad i deg på. Og den humoren din er jo alle tiders, me har fremdeles ikke funnet ut hvor den kommer fra :) 
Du reiste til sjøs da du var femten og du fikk jo se nesten hele verden, må innrømme at jeg er litt misunnelig der ja.. :)
Du har lært meg å kjøre båt, kaste langt med fiskestanga, og du hjalp meg med å få mitt første speilreflekskamera. 
Det neste på lista er dypvannsfiske? :) Jeg gleder meg masse til me skal på hytta i sommer, for en gangs skyld SKAL jeg klare å slå deg i 500 :) ♥ Jeg har lært litt av triksa dine :-D

Jeg er masse masse glad i deg ♥ 
Klem fra Millis :)

9 kommentarer:

Anne-Eddie sa...

For en fantastisk besten du må ha Emilie. Og for et fantastisk barnebarn han har....
Fikk klump i halsen..
Klem til Emilie

Claudia sa...

wow, that is so fantastic,,, I love drawing, and that just inspired me to go and finish mine...
great job. :)
Claudia W.

Pia sa...

super smukt
knus Pia

Marianne sa...

Åååå, her fikk jeg gåsehud og litt til. Ikke bare er du en stor kunstner med blyant og papir(jeg har sett flere av tegningene dine, og er kjempeimponert. Du er et stort tegnetalent!!),men du skriver jo like godt som du tegner!
For et fantastisk forhold dere må ha, du og "besten", men her er det ikke bare "besten" som sitter med klump i halsen:)
Klemmer fra Marianne:)

Kari sa...

Hei hei Emilie!

For en kjempeflott tegning du har tegnet her da. Og for noen flotte ord du har skrevet. Har ikke ord eg.
Du er bare kjempe fantastisk.

Sor klem fra Bestå:)

Dadda sa...

...Har ikke ord,sitte her med tårer i auene og klump i halsen,du e heilt fantastisk Emilie!! Kanon flott tegning og symbolikken passe jo kjempebra!! Rett og slett fantastisk! stor klem fra dadda <3

Hege sa...

Jeg er rørt!!! Tegningen din er helt fantastisk, og det du skriver er så personlig og vakkert at jeg blir helt satt ut.

Takk for at du deler, og slutt aldri å tegne og skrive, Emilie!

Klem Hege

Bibbis sa...

Ser ikke tastatur eller skjerm, det er så tåkete av tårene som triller, gåsehud har eg og. Eg e rik som e tante til verdens beste Emilie, og eg e rik som har ein så goe pappa som inspirere deg til å skriva så flott.
Kjempegla i deg engelen min <3

Scrappellen sa...

Snufse..snufse:). Du må si til Emilie at det er noen veldig lettrørte folk her, og dette var mer enn jeg kunne takle..før tårene renner!!:) Såå herlig erklæring å få for "Besten"♥. Utrolig flott bruk av metafor, så denna jenta har anlegg for masse♥!!!:) Hils henne da!;)
Ang. Prisma'ene snuppa..så bruker jeg Sansador, men jeg har en følelse av at du har brukt papir stubber fra Panduro!?:) De er isåfall heeelt ubrukelig!! Om du får kjøpt noen andre så prøv å bytt. For det er virkelig lettere å få det til på Copi ark, enn kartong!:)
Håper det hjalp deg litt, for jeg har ikke noen andre gode råd pr nå!:=)
Ha en super dag vennen.♥
*Go'klem, Ellen