Velkommen inn.....

... til min blogg, som for det meste er om kort. Jeg er også veldig glad i å reise (spesielt Egypt) og å ta bilder, så det kan dukke opp noen scrappesider innimellom.
Blir veldig glad hvis du legger igjen spor etter deg...

søndag 29. juni 2008

Blog candy

Her er enda en blog candy, kjekt å være med på sånn. Gå inn på http://donkeysmiles.blogspot.com/ og sjekk bloggen.

Helgens produksjon.

Prøvde meg på et criss cross card, etter oppskrift fra kortmanitove, det var veldig morsomt å lage, men så er det den pyntinga da... Det ble litt vel mye her, men det får vi forandre på til neste gang. Rød bazzil kartong, og mønsterpapir fra "my minds eye".

Dette er taggen inni kortet. Magnolia stempel, billettstempel fra papirloftet, tape fra 7 gypsies. Har pyntet baksiden av tag'en og, og der er det god plass til å skrive en liten hilsen.

Dette kortet ble jeg fornøyd med. Elsker de fargene. Har brukt turkis, svart og grå bling-kartong, pyntepapiret er jeg ikke helt sikker på. Stempel fra paper artsy, billettstempelet er fra papirloftet, en tag og grungerboard fra Tim Holtz. Har pyntet inni og bak også, men det blir så mange bilder..........
Har også malt og klipt ut masse Magnoliastempel, benker, porter og en del tilda/edvin figurer. Det er så godt å ha noen ferdige (portene og benkene er et sant h.... å klippe ut) Man må bare huske å male de i farger som man bruker på kort, ellers så blir de bare liggende. Og der snakker jeg av egen erfaring, har en hel haug med ferdigklipte og malte trykk ;-(
I morra er det mandag igjen, helgene bare suser avgårde, men det gjør ukene også.
Ha en kjempefin og kreativ uke 27.

søndag 22. juni 2008

Nye kort

Ei jeg er tante til har hatt bursdag så da måtte jeg lage kort til ho. 16 år, "fliden tyr". Har brukt en merkelapp fra only, kakeserviett, en lapp fra ei bukse og Vanessa stempel. Swirlen er fra Basic Grey. Og mønsterpapiret fra Daisy D.

Ei jente jeg hadde matte sammen med på Gand vid.skole 1989/1990 har bursdag i dag. Vi var kjempegode veninner det skoleåret, og nå er det som regel bare hilsen til jul og bursdag. Tror jeg må på besøk snart. Ellers så er det brukt blonde, kakeserviett, tag, merkelapp fra ei bukse, lenka som merkelappene til WOW henger på, og så er det festet en nøkkel til den. Stempelet tror jeg heter Laugh fra paperbag studios, og er en av mine favoritter. Mønsterpapir fra Basic Grey

Nå har jeg hatt sommerpakken fra Magnolia sååå lenge at nå måtte jeg bare lage ett kort med det. Har brukt litt cq-dies, fikk så utrolig inspirasjon etter å ha vært på bloggen til Troll13.

Så sier jo kalenderen at det skal være sommer, og det er jo storsesong for bryllup, så da lagde jeg et veldig enkelt kort. Inni kortet har jeg printet ut "størst av alt er kjærligheten" av Paulus, det er så fint synes jeg, og passer veldig godt til bryllup.
I morgen er det mandag alt, ny uke med nye muligheter. Ha en fortsatt fin søndag ;-)

fredag 20. juni 2008

Jeg har blitt tagget.

Jeg har blitt utfordret av Torill til å fortelle litt om meg selv.

Her er reglene:"Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du det videre til 6 andre personer og fører opp navnene deres. Så legg du beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar."
1: Hva gjorde du for 10 år siden? På denne tiden for 10 år siden var jeg faktisk arbeidsledig og hjemme med Emilie, hadde litt vikarjobb på en butikk(coop Mega)
2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di idag? Jobb, handletur, lage mat, kose med familien, ha litt tid til å lage kort/scrappe
3: Snack jeg liker??Jeg er veldig svak for chips, og melkesjokolade er kjempegodt
4: Ting jeg vil gjøre som milliardær?? Betale gjeld(hvis jeg har) og reise, reise, reise, og være litt snill med de rundt meg.
5: Steder jeg har bodd?Sauda, Stavanger, Sauda, Stavanger og Sauda igjen, Spennende.

Så skal jeg jo tagge noen jeg og, de fleste er vel tagget nå. men jeg det er to til fra Sauda som ikke er blitt tagget, så da utfordrer jeg:
Trine:http://trinesin.blogg.no/
Lena :http://www.lenaskortoghobby.blogspot.com/

Er det flere som ikke har fått den tro ? Jeg gir den til:
Inger Marie:http://www.inger-marie-kortdesign.blogspot.com/
Elisabeth: http://elisabeths-kortoglitt.blogspot.com/
Anita: http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com/
Bibbi:http://bibbisdillerier.blogspot.com/
FORDI, her er det så utrolig mye inspirasjon å hente. De er så utrolig flinke. Har dere fått den før så beklager jeg det.
Ha en fortsatt fin kveld, nå tror jeg at jeg skal gå til hobbykroken min, og prøve å være litt kreativ, eller rydde.......;-)

Tilbake fra konsert.


Disse bildene er det ikke jeg som har tatt, ble stående litt for langt bak til å få noen skikkelige bilder. (men vi har jo internett) Konserten var helt knall, og vi koste oss skikkelig når den ene hit'en etter den andre kom. Da "Living on a prayer" kom, tok hele Ullevål stadion av. Tok opp litt på kameraet, og får jeg det til, så skal jeg legge det inn.
Ha ei super helg. Etter været å dømme kan det jo kanskje bli kort/scrapping i helga ;-). Time will show

tirsdag 17. juni 2008

Konsert

Hei alle sammen, og takk til dere som har lagt igjen koselige kommentarer.
I morgen skal jeg til Oslo, jeg og ei veninne skal på Bon Jovi konsert, gjett om jeg gleder meg.
De var jo veldig poppis i mine yngre dager, og jeg må jo innrømme at det hang en god del plakater av de på mitt jenterom. (får jeg tatt noen bra bilder så skal jeg legge de inn) ;-)
Så Torill, jeg får svare på "taggingen" når jeg kommer hjem igjen.
Ha en flott kveld videre ;-)

onsdag 11. juni 2008

Enda en LO

Fant noen nydelige bilder av Odin og Emilie, og de måtte jeg bare lage noe av. Fant litt juletreglitter på loftet og så satte jeg igang. ;-)

Ny blogcandy.

Her finner dere en ny blogcandy
troll13.blogspot.com/

tirsdag 10. juni 2008

Endelig en ny LO

Den ble veldig enkel denne også, jeg får visst ikke til noe annet. (Elsker vintage og sånne ting, en ting er jo å se det, det er noe helt annet å prøve å lage det.) Men det er trygt å godt å bruke paneler og litt pynt, og så føler jeg liksom at jeg må ha mer enn ett bilde på LO'en.... Jeg får titte litt mer på alle de flinke scrappebloggerene, og få noen tips. Hovedsaken er nå at JEG er fornøyd.
Ha en flott kveld. Nå skal jeg se CSI ;-)

lørdag 7. juni 2008

Bursdagskort til Elisabeth

Jeg laget en vintag til henne (takk til Anita for malen) og så stemplet jeg opp noen av sommerstemplene til Magnolia. De var så skjønne.

Og sånn så den ut når den kom på vinflaska.

fredag 6. juni 2008

Odin har bursdag.

I dag har vår kjære "sønn" bursdag. Tenk han er 13 år i dag. Som tiden flyr.
Vil samtidig gratulere Elisabeth med dagen, ho har bursdag i dag ho og, Håper du har hatt en superfin dag.

mandag 2. juni 2008